La nostra activitat queda centrada en els següents 5 apartats:

Les oques fan una sola posta anual que, dependent de la climatologia, comença en el mes de gener o mitjans de febrer, fins a finals del mes de juny. Les oques de primer any comencen a pondre a partir de 7 o 8 mesos de vida, ponen poca i són més petits, no arribant a pesar més de 120 grams. Les nostres oques, per la seva raça, ponen de 30 a 40 ous a l'any; un ou cada dos dies i descansen 15 dies una o dues vegades.

Els ous d'oca són bastant irregulars per les seves diferències en mida i la forma no existeix una classificació estàndard i nosaltres els classifiquem per pes, menys de 150 grams i més de 150 grams.

Els ous d'oques són molt apreciats en gastronomia per la seva gram mida, gema consistent i clara espessa i que ofereixen una gran varietat de possibilitats en rebosteria. A la cuina, tant senzill com un ou ferrat, poché trufat o al gust de cadascú i a ser possible, mai en truita.

Nosaltres presentem les oques vives des de l'edat d'un dia, en lots a convenir per a professionals recriadors. De 15 dies i adultes, a professionals venedors, comercials avícoles, cooperatives agrícoles i particulars en general en lots grans i petits. Ens desplacem a domicili, enviem per missatgeria o aprofitem qualsevol de les rutes que fem en campanya per tota Espanya, per a garantir la traçabilitat i el benestar dels animals.

Excel•lent menjar que ja els nostres avantpassats preparaven en els dies de la sega i el trill, per a gràcia dels familiars, veïns, jornalers i a tots els que a més de treballar dur s'apropaven a festejar aquesta gran velada.

Tampoc no podia faltar en cap taula per nadal.

Podem presentar la carn d'oca fresca en canal i tot el seu espedaçament, sent el consumidor o client qui decideix com i què prefereix o també la podem congelar.

Durant aquests anys hem elaborat un sense fi de productes artesans, amb les millors receptes de les nostres avies, mares i veïnes dels voltants, tanques que ens costa decidir encara quines serien les millors. És per això que deixarem de moment aquest apartat en construcció, esperant que en breus puguem oferir-los els millors resultats dels nostres coneixements. També acceptem suggeriments inclús podem personalitzat productes exclusius.

En un lloc tranquil i d'ambient familiar, a més de crear, podrem degustar, analitzar i discutir criteris gastronòmics sobre els productes de les oques que oferirem o que podrem oferir. Prenguin-se el temps necessari, posin-se en contacte amb nosaltres i junts realitzarem qualsevol proposta culinària que allà podrem degustar.